Maison Giron huisregels

Iedereen die een reservering maakt bij Bed en Badhuis Maison Giron verklaart zich akkoord met onze huisregels.

 1. Het saunacomplex is volledig rookvrij. Buiten mag wel gerookt worden. Gelieve de peuken in de asbak te werpen a.u.b.
 2. Huisdieren zijn niet toegelaten.
 3. Wij hebben het recht om mensen te weigeren voor om het even welke reden.
 4. Kinderen dienen steeds onder toezicht van een volwassene te staan.
 5. Voor het in gebruik nemen van ons saunacomplex is het verplicht om eerst een douche te nemen. Douchegel is gratis te gebruiken.
 6. Verplicht gebruik van een handdoek bij het zitten/liggen op de banken, zetels e.d. dit om hygiënische redenen. Deze zijn gratis te gebruiken. Let op voor de infraroodlampen in de leuning van de ligbanken! Hier geen handdoek op plaatsen!
 7. Gebruik van badslippers is eveneens verplicht, voor uw eigen veiligheid. Deze zijn gratis te gebruiken.
 8. Het is verboden om producten toe te voegen aan jacuzzi of zwembad.
 9. Instellingen van de apparatuur mogen door de klant niet gewijzigd worden.
 10. Indien u een glas breekt of iets beschadigt, gelieve dit dan eerlijk te melden. Dit voor de veiligheid van de mensen die na u komen.
 11. Wanneer er schade wordt toegebracht aan onze accommodatie die niet door ons zelf kan hersteld worden of die kosten met zich meebrengt voor ons, bent u verplicht deze te vergoeden. Wanneer we genoodzaakt worden om onze accommodatie te sluiten om deze redenen dient er een schadevergoeding van 500 euro per dag betaald te worden. Als dit geconstateerd wordt nadat u vertrokken bent, wordt u hiervan onmiddellijk verwittigd.
 12. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele lichamelijke of materiële schade, verlies van goederen of foutief gebruik van ons saunacomplex en zal dus nooit in gebreke kunnen gesteld worden en kan niet verplicht worden een schadevergoeding te betalen. U gelieve onze faciliteiten ook zonder badkledij of juwelen te betreden. Gebruik ook liever geen eigen handdoeken. Indien u verkiest om dit toch te doen, dan moet u weten dat textiel en juwelen kunnen verkleuren. Wij kunnen in geen enkel geval verantwoordelijk gesteld worden hiervoor.
 13. Het is verboden te duiken in het zwembad.
 14. Eigen drank en eten zijn niet toegestaan.
 15. U dient de afgesproken uren te respecteren en tijdig het complex te verlaten. Bij laattijdig verlaten van ons complex rekenen wij 20 euro per kwartier extra aan die wij bij de volgende klant in mindering zullen brengen.
 16. Alle consumpties worden afgerekend aan het einde van uw bezoek. Dit kan cash of via Bancontact/Visa. Koffie, thee, water en waterinfusies zijn gratis bij Bed en Badhuis Maison Giron.
 17. U krijgt van ons slippers, badjassen en handdoeken gratis in bruikleen.(indien meer dan 5 personen ,worden geen badjassen meer voorzien.!!!) Gelieve deze dan ook na gebruik bij ons achter te laten en deze niet mee te nemen a.u.b.
 18. Elke annulatie dient minimaal 2 dagen (48 uren) op voorhand via e-mail te gebeuren. Indien een annulatie te laat of helemaal niet gebeurt wordt een schadevergoeding van 100euro geëist.